Široko daleko nejjednodušší aplikace k evidenci agronomických činností nebo hlídání dotací

Nisu vam više potrebni dnevnici, beležnice, ili Excel tabele. U CleverFarm-u možete čuvati  evidenciju svih agronomskih aktivnosti besplatno i aplikacija će pratiti zahteve direktive o nitratima, vodama i primeni sredstava za zaštitu useva za vas.

Jednostavna evidencija vodi računa i o subvencijama.

Cleverfarm je jednostavna aplikacija koja vam omogućava da imate evidenciju svih vaših agronomskih aktivnosti. Aplikacija će automatski voditi računa ozahtevima direktive o nitratima i o svim obavezama kod prijave za subvencije, kao i o proizvodima za zaštitu useva. Štaviše, u bilo koje vreme možete je otvoriti na svom računaru ili mobilnom telefonu.

Intuitivno rukovanje korišćenjem prozora sa mapom

Da biste koristili CleverFarm, ne treba vam nikakav trening, niti da pročitate neki priručnik od 20 strana. Kada prvi put otvorite aplikaciju, brzo ćete se snaći. Napredan prozor sa mapom sa editorom će vam olakšati navigaciju i pojednostaviti unošenje vaših aktivnosti. Posle nekoliko časova, znaćete detaljno sve funkcije i opcije.

Vremenska prognoza za sledeća tri dana

Svaki dan, CleverFarm preuzima podatke iz najbliže meteorološke stanice i daje vam vremensku prognozu za sledeća tri dana unapred. Možete da podesite precizniju prognozu za vašu farmu kupovinom Senzorskog modula zajedno sa njegovom meteorološkom stanicom.

Upravljanje skladištem

Seme, đubrivo i sredstva za zaštitu useva. U CleverFarm-u možete čuvati evidenciju o skladištu i imate stalan uvid u vaš inventar i promene u njemu. Ovako, nikada nećete doći u situaciju da vam nestane sredstva za prskanje u poslednjem trenutku.

Je Besplatno je

Ne morate da plaćate ništa za evidenciju modula sa automatskim praćenjem usaglašenosti sa direktivnom o nitratima, vodama i primeni sredstava za zaštitu useva– sve štotreba da uradite je da se ulogujete u aplikaciju, unesete identifikacione podatke sa Farmerskog Portala i aplikacija sama automatski iščitava farmu i svu vašu zemlju. Ako želite više, pogledajte dodatne Senzorske i Sentinel module.

Probajte demo aplikaciju besplatno