Mi postojimo kako bi farmeri imali jednostavniji život

Još od naše mladosti, divimo se i poljoprivredi i modernim tehnologijama.
Sada smo našli odličan način da ih povežemo!

CleverFarm projekat je deo CleverMaps porodice aplikacija sa mapama.

Njen cilj je da učini moderne tehnologije dostupnim svim farmerima, tako da i mali farmer sa jednom njivom od nekoliko hektara može da priušti satelitske snimka ili senzore za useve. Razlog za ovo je to što verujemo da svi farmeri zaslužuju bolji život.

Tri potvrde da CleverFarm čini vaš život jednostavnijim

Zahvaljujući CleverFarm aplikaciji, evidencija aktivnosti na farmi je efikasnija, jednostavnija i prijemčivija. Jednostavna je za korišćenje i potpuno intuitivna.
Asturiz Češke republike
Mogu da upravljam svojom farmom sa bilo kog mesta. Zahvaljujući CleverFarm-u, imam savršen uvid u to šta se dešava na mojoj farmi, bilo da sam kod kuće ili bilo gde u zemlji.
Empresaiz Češke republike
Svi podaci o mojoj farmi su dostupni zahvaljujući onlajn senzorima koji mere temperaturu i vlažnost vazduha na njivama, u skladištima letine i tlu. Mogu da proverim sve što mi treba o farmi od kuće.
Equicentrumiz Češke republike

Ovo je ekipa iz Češke republike. Entuzijastični agronomi, deca farmera, IT specijalisti!

Adam “Adi” Zlotý

Adam je tačno onaj tip šefa koga svako želi u svojoj kompaniji – on donosi sve odluke zajedno sa svojim timom. On vidi CleverFarm kao priliku da unapredi kvalitet i kvantitet i kvalitet hrane i zaštiti okolinu.

Afrika, Azija…Adam veruje da CleverFarm aplikacija ima globalni potencijal. Zbog toga, on upravlja međunarodnom trgovinom i voli da radi na nečemu što ima smisla. Svako novo pozitivno iskustvo naših klijenata mu učvršćuje veru u to.

Petr “Peťa” Zlotý

Zahvaljujući Peťa, naučna fantastika je postala stvarnost. On je odgovoran za sve nove tehnologije, a posebno za onlajn senzore tla, useva i letine. On je najsrećniji kada nešto na čemu je on radio usreći klijenta.

Martin “Marťa” Peňák

Martin razvija web deo aplikacije u CleverFarm-u. On se svaki dan stara da svaka novaverzija aplikacije budu još jednostavnija za korisnike od prethodne. Kada želi da odmori svoju glavu od rada i briga, putuje u planine, najbolje od svega!

Jan “Jenc” Martinák

Jenc je odgovoran za razvoj „frontend“ i „backend“ u našoj kompaniji. Ako ga vidite da radi za računarom, primetićete da su njegovi prsti neverovatno brzi i agilni. Ovo je zato što on u slobodno vreme… svira klavir!

Gabriela “Gábi” Podolníková

Gábi nije samo programer – gde drugi samo upisuju kod, ona bukvalno crta redove na svom monitoru. Kada ne sedi za svojim računarom, verovatno negde fotografiše, putuje, vežba ili pleše. A, kada ni to, e onda verovatno spava.

Martin Macko

Martin je naš developer i ako ima slobodnog vremena, on kuva kafu, bira zrnevlje, čisti aparat za kuvanje ili pere šolje. U svoje slobodno vreme, bavi se kung fu- om i provodi vreme trenirajući armiju dece kung fu ratnika.

Ondrej “Ondrejko” Zvara

Još jedan od naših „frontend“ developera. Ono što on najviše voli kod CleverFarm-a je to što kroz njegov posao može da pomogne farmerima da dobro upravljaju svojom zemljom. On je lično zainteresovan za ovo, jer u svoje slobodno vreme obožava da kuva, a za to mu trebaju kvalitetni sastojci!

Monika “Monča” Protivová

Monča je odgovorna za testiranje. Ona otkriva najveći deo dečijih bolesti naše aplikacije pre nego što ona dođe do vas. Najsrećnija je kada radi na bitnom projektu koji stvarno pomaže ljudima.

Ondřej Božek 

Ondra je developer i rukuje arhitekturom CleverFarm aplikacije. Ono što on voli kod svog posla je to što može da koristi najnovije postupke i tehnologije bez ikakvih ograničenja, kako bi napravio nešto što još ne postoji na globalnom tržištu.

Veronika “Verča” Švarcová

Verča je na čelu razvoja. Ona upravlja, komunicira sa klijentima, prikuplja podatke, pomaže klijentima preko telefona, i rukuje sa još 512 drugih stvari. Ona veruje da je CleverFarm sakupio grupu divnih ljudi kako bi radili na izuzetnom projektu.

Tereza “Terka” Holdová

Terka je naš marketing ekspert. Ona je u bliskoj vezi sa poljoprivrednom još od detinjstva i strastveni je odgajivač konja. Obožava taj osećaj da njen posao olakšava posao farmerima.

NAPRAVITE FARMU I PREUZMITE PODATKE BESPLATNO ZAUVEK